Deelblog van

Loner
Artikels geschreven door Loner

Schuberth - de mythe van kwaliteit bevestigd

/ Schuberth, Helm, Triumph, BMC-Assenede

Toen ik een **nieuwe helm** wou, nu 18 maanden geleden, had ik twee criteria: de helm moest mooi zijn en hij zou van topkwaliteit zijn. Zoeken en proberen. De keuze viel op de Schuberth C3 Pro Europe. Zit perfect, goede geluidsdemping en zéér mooi. Geel met de _kaart van Europa en alle vlaggen_ erop. Uiteindelijk kreeg ik de helm als extraatje van een klant (ik ben IT-specialist).

Ik reed zowat al die maanden dagelijks met de Schuberth. Met de moto naar mijn klanten. Imagogewijs een speciale combinatie, maar het lukt zeker. Intens gebruik sloopt wel bepaalde onderdelen van een helm. Toen bij een zware stortbui de helm begon te lekken, dacht ik, die moet ik vervangen. Doch diende een andere oplossing zich aan. De verkoper van de helm, de almachtige BMC uit Assenede, zei dat ik hem beter zou opsturen naar Schubert en dat zij waarschijnlijk onder garantie het euvel zouden verhelpen.

Het was even wachten, een zestal weken, maar toen was de helm er terug. Schubert had werkelijk alles nagekeken én onder garantie. Een super ervaring! Het was heel erg lang geleden dat een product zonder zeuren gratis werd hersteld. De mythe van een top-service werd hierbij, voor mij, bevestigd. En daarmee is het aankoop van de volgende helm ook gebeiteld, het wordt zeker terug een Schuberth.

Sarah Gommers Trotse bezitster van een Schuberth C3 Pro Europe

Next Post Previous Post