Deelblog van

Loner
Artikels geschreven door Loner

Het landschap wordt stilaan duidelijk. De heuvels krijgen vorm en de wegen naar Rome (zeg maar naar de Vlaamse steden) worden neergezet onder de vorm van de presentatie van de lijsten in alle grote steden. _En hoe voelt u zich daarbij, als kiezer?_

Read More...

Ik was grote fan van haar TV programma 'Wanderlust' en nu heeft ze een boek genaamd 'Een Soort Van Liefde'. Een roman met een debuutprijs, dat is meteen raak. Vanaf de eerste pagina is het snoepen van de schrijfstijl.

Read More...

In 2010 ben ik in minimalistische modus gegaan. Deels door een financieel probleem, deels vanuit een eigen keuze. Soms is er een trigger nodig om een stap te zetten. Ik besloot om al mijn bezittingen terug te brengen tot het absolute minimum.

Read More...

Na vijftien jaar bloggen, kan je terugblikken en je afvragen: **waarom doe ik het?** In mijn geval gaat het over het uiten van mijn mening op een ordentelijke, duidelijke manier. Ik kan er niet mee leven dat ik mijn mening niet zou geven. En aangezien ik redelijk introvert ben, is schrijven een uitlaatklep. Om het _vol te houden heb ik voor mezelf een aantal zaken op een rijtje gezet_.

Read More...