Deelblog van

Loner
Artikels geschreven door Loner

Gisteren was het feest, op maat van de community. Hetgeen betekent dat het vieren anders is dan het doorsnee feestje bij Jan Modaal of 'upper class' mensen. In mijn leven heb ik het allemaal meegemaakt. Gisteren was het anders. Eerst was er zelfgemaakte pizza, die verre van leek op de traditional st...

Read More...

Ik ben de laaste voorbereidingen aan het doen voor mijn jaar op de baan-project. Ik wil mezelf verder brengen dan ooit ervoor. Ik wil nog meer gaan leven naar mijn waarden en normen.

Read More...

Als koffie drinken onderweg een beleving mag zijn, dan kan je terecht bij enkele hippe zaken die tegenwoordig uit de grond rijzen. Ik denk dan direct aan Gent of Brussel maar nu sluit ook Mechelen aan.

Read More...

Toen ik een **nieuwe helm** wou, nu 18 maanden geleden, had ik twee criteria: de helm moest mooi zijn en hij zou van topkwaliteit zijn. Zoeken en proberen. De keuze viel op de Schuberth C3 Pro Europe. Zit perfect, goede geluidsdemping en zéér mooi. Geel met de _kaart van Europa en alle vlaggen_ erop. Uiteindelijk kreeg ik de helm als extraatje van een klant (ik ben IT-specialist).

Read More...

Hoe kunnen we terug leren 'verbinden' met elkaar? Sarah Neyts schreef er een boek over, een boek gericht naar een doelgroep die hier het meeste nood aan heeft nl. jongeren in de schoolomgeving in connectie met hun leraar. Het doel is om de schooluitval tegen te gaan.

Read More...

Het landschap wordt stilaan duidelijk. De heuvels krijgen vorm en de wegen naar Rome (zeg maar naar de Vlaamse steden) worden neergezet onder de vorm van de presentatie van de lijsten in alle grote steden. _En hoe voelt u zich daarbij, als kiezer?_

Read More...