Deelblog van

HEVEN
Artikels geschreven door HEVEN

Na maandenlang werken en bijschaven, is Heven als concept en bedrijf klaar om de markt op te gaan. Ik heb 30 jaar ervaring in KMO beleid en strategie en nu neemt mijn dochter de fakkel over. Er is veel veranderd in het ondernemen. En momenteel ligt de focus heel sterk op de impact van ICT op de strategische keuzes van een kmo.

Toch ben ik zelf niet blijven stilstaan. Ik ben blijven studeren en wou bijblijven. Mijn interesse in technologie is er in al die jaren nog sterker geworden. Ik begon ooit met programmeren in DOS en nu doe ik complexe programmaties in functie van bedrijfsprocessen. Maar wat me nog meer begeestert, is de opkomst van de cloud-diensten. Die geven de kmo de kans om software te gebruiken aan betaalbare prijzen.

Wat ik graag doe bij Heven is het uitzoeken van die cloud-diensten en ze te optimaliseren voor onze klanten. Als voorbeeld neem ik Trello, een dienst die alle post-it notes doet verdwijnen van de schermen van de medewerkers. We maken borden met kaartjes en leiden de medewerkers op. Doel is om meer overzicht te krijgen over alle informatie die niet in een vast systeem terecht komt. Van ToDo's, tot planningen en flows. Het kan allemaal in Trello.

We hebben onze klanten maar we willen een sprong maken naar meer structuur, een heuse groeiende onderneming samen met onze kmo klanten. In januari houden we Heven officieel boven het doopvont en willen enkele FULL-Hevens erbij.

Sarah

Vorige artikel Volgende artikel